söndag 30 maj 2010

Stora packardagen!

Tänkte ge mej ut för att säga hejdå till Dhaka för den här gången men vädret bjuder på regn och åska just för tillfället. Istället blev det lite inomhus fixande och så är det ju stora packardagen idag också.
Aldrig förr har väskan blivit så tung när jag åker ifrån Bangladesh. Eftersom det förhoppnigsvis är sommar hemma i Sverige nu, måste ju allt packas. Alla två par skor, alla nyinköpta shorts, och kjolar och klänningar och mina nyuppsydda blommiga blusar inte att förglömma........
Ska bli kul att se vad det blir för reaktion på dom!! Ska också bli skönt att kunna använda shorts och lite kortare kjolar igen. Här är det ju varmt som attan, men att använda shorts i ett muslimskt land är som att gå naken hemma i Sverige.
Det ska bli skönt på många sätt att få vara hemma i Sverige hela sommaren. Träffa alla nära och kära är absolut först på listan!! Sen kommer trädgården! Det verkligen kliar i fingrarna efter att rensa ogräs, klippa gräs och bara sitta och mysa och betrakta allt dt vackra som finns i trädgården på försommaren.
Kanske tar det några dagar innan det blir mys!! Kan tänka mej att det inte är tiptop när "trädgårdsmästaren" varit på semester i drygt en månad!
Ska också bli skoj och se hur det går för dom med bastun. Sanering och torkning av vattenskadan pågår just nu!!
Ska bli skönt att komma hem! Och träffa Hanna och alla andra! Och få ta i och arbeta lite!!
Kan också berätta att facebook är nerstängt här i Bangladesh. Tydligen har det skapats en grupp här nere som har publicerat "roliga" bilder på dom ledande kvinnorna i Bangladesh. Bifogar länken till Daily Stars nätbilaga! Om nån vill läsa mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar