fredag 5 mars 2010

VATTEN!!

Vaknade rätt tidigt imorse och blev sittande vid datorn med en kopp kaffe. Plötsligt när jag loggat in på blogger för att göra det här inlägget hörde jag hur det började skvala. YEEES! VATTEN! Fylla alla behållare till bredden, på med en tvättmaskin, in i duschen och för säkerhets skull handtvättade jag lite också. Nu vill jag att det ska vara så här....vatten hela tiden tack!
Nu är klockan strax efter tio på morgonen. Det är 30 grader varmt, halvmulet och disigt i Dhaka. Värmen är tillbaka med besked. Det är nästan dags att börja klaga över den, men eftersom jag vet hur ni fortfarande har dt i Sverige får jag väl hålla igen på klagolåten lite. Det är dessutom bara drygt en månad sen vi höll på att frysa oss fördärvad! Det har jag fortfarande i färskt minne.
Vad vi ska hitta på idag har vi ingen aning om. Det blir i varje fall inga längre utflykter.
Här kommer några kort som Johanna tagit på Elin i Thailand. Jag kunde inte låta bli att visa hur modig hon är. Krama ett sånt där litet odjur till apa....men jag måste ju erkänna att dom är väldigt söta bägge två.

2 kommentarer:

  1. Ja det måste jag säga.....MODIGT Elin!!!!!Tror inte ni vill veta vad som hände tildas kompis för någon månad sedan.....men många sprutor blev det....efter kramen med den apan.
    Men de är himla söta både Elin och apan elin kan jag tänka mig ge en kram men se apan den får korgen.....;-)
    Ha det jätte bäst och ta hand om er
    Kram kram Fru W

    SvaraRadera
  2. Japp, apor får inga kramar av mej eller.Oberäkneliga djur det där!
    Ta hand om er också!
    Kram med värme, bangladeshisk värme!!
    Cissi

    SvaraRadera