onsdag 17 mars 2010

HÖNOOOOR!

Yoga klockan 8 imorse var väl inte särskilt smart tänkt, när det var nationell helgdag och ledig dag idag. Aja, Jerry skulle i varje fall upp och jobba och Elin passade på att ta sovmorgon när hon fick huset för sej själv.
Yogan var en upplevelse. Stretcha, och stretcha ännu mer och man fick inte ens göra det själv, man skulle jobba två och två och vända sej fullständigt ut och in. Just nu har jag ont lite varstans och känner mej som en stelopererad gummigubbe ungefär. (Och jag anar att dt kommer att bli ännu värre till imorgon.) Det fick bli lite fotmassage på eftermiddagen för att få ordning på i varje fall någon del av kroppen igen.
Efter att ha varit på en sale på eftermiddagen där jag hittade jättefint tyg till en klänning sitter vi nu i lägenheten och slappar. Vi beställde ingen chaufför till kvällen och då sitter man ju där man sitter efter mörkrets inbrott. Man känner sej nästan lite instängd ibland faktiskt. Visst kan man åka rikshaw kortare sträckor, men först måste jag smälta måndagens äventyr. :)

Massor av olika människor går runt på gatorna och skriker ut varor eller tjänster till försäljning.
Dom här skriker MORGIIIIII......HÖNOOOOOOR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar