lördag 6 mars 2010

Wonderland!

Idag roade Elin och jag oss med att gå på tivoli. Det ligger inte alls långt från oss och vi har varit så nyfikna på hur det är där inne. Nått måste man ju roa sej med!
Vi löste biljetter, 6 kronor st kostade dom. Elin var såååå föväntansfull!


Popcorn...nej tack!

En av attraktionerna! Jag kunde inte stava till det där andra ni vet, karus..??? Jag gav upp helt enkelt.

Dom flesta var i varje fall säkra för barn.


Dom höll också på att spela in film. En film med mycket dans! Det var barn som dansade. Det var en grupp med paljettklädda killar..nog spänniga utan att vi tog kort på dom och sen var det stjärnan i filmen, hon med blå dräkt på första kortet.
På hemvägen åt vi lunch på amerikanska klubben. Efter att ha vilat efter alla upplevelser på nöjesfältet tog vi det lugnt några timmar. Vi väntade också på Amir som brukar komma vid tre-tiden på lördagar och bädda och diska. Han kom aldrig idag..också han har väl övergett detta vattenlösa hus.
Nu har vi precis varit på klubben och duschat. Snart ska vi hämta Jennie för en fördrink på hotell Westin. Tydligen ska dom ha en bar på högsta våningen med bra utsikt över Dhaka. Där ska man kunna se hur dom i tur och ordning släcker ner olika områden för att strömmen ska räcka. Jag ska hålla koll om vi har tur att få ett fönsterbord.
Sen blir det middag på en ännu inte bestämd restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar