söndag 14 mars 2010

Glass i Dhaka!

Idag tog vi rikshaw till Gulshan 1 för att äta lunch på El Toros, en mexikansk restaurang med tacos och sånt. Mums fillibabba! Vi har varit där förut med Molle och i fredagskväll fick jag en bra vägbeskrivning, som gjorde det enkelt att hitta dit.
Sen pratade Molle också om ett glassfik, Andersens glass i samma kvarter och det kunde vi nästan lukta oss till. Vet ni hur det luktar när man gör våfflor till glasstrutar. Det vet ni så klart och här luktade det just så, som det luktar i Nyköpings hamn på somrarna när alla glasscafeér har högsäsong. Vi liksom drogs in, fick den goaste glassen jag smakat på länge, dessutom serverad av den sötaste våfflemakaren jag sett i Dhaka, jag har ju träffat så många också!


Kvällen har tillbringats ihop med "Desperate housewife" säsong ett, måste faktiskt erkänna att dom är rätt kul. Samtidigt som vi har börjat från början sänder kanal "Starworld" säsong sex, ett avsnitt varje dag. Nu har vi bråttom att hinna ikapp. Jerry kommer inte att få roligt när han kommer tillbaka på tisdag, "Desperate housewifes", morgon, middag och kväll. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar