lördag 20 februari 2010

Sjuk igen!

Det började egentligen att strula i magen redan i fredagsmorse med diarré, kramper och illamående. Sen har det hållt i, men idag på morgonen har det varit värre än värst. Sju gånger på två timmar, jag börjar kunna dassböckerna utantill nu. Så till den grad att jag faktiskt kunde komma ihåg och dessutom berätta en rolig historia på middagen igår.

Innan jag skulle fytta ut var vi ju på coaching för att förbereda oss på hur det är att flytta utomlands. Hon pratade bla om humörväxlingar man drabbas av och hur det kan vara när man kommer i en riktig svacka. Då kunde mycket hända. Man kunde ta till spriten för att döva och man kunde få psykosomatiska symtom, alltså att man inbillar sej att man har ont eller är sjuk. Nu börjar jag undra, efter två veckor med först en rejäl förkylning och sen nu en dålig mage. Kan man förresten inbilla sej diarré! Vem vet, här känns det ibland som allt kan hända.
Ojoj, nu iväg igen!!

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Synd om dig tycker vi,hoppas det blir bättre snart.Här är det kallt 15 grader idag. Vi har skottat igen efter gårdagens snöoväder, Vi har fått plocka bort yttertrappen för den hade skjutit upp av kylan så vi höll på att inte komma ut i morse. Krya på dig. Kram från svärmor

    SvaraRadera
  2. Tack för omtanken!
    Vad snön ställer till där hemma. Jag läste om tennishallen som rasat med alla kaniner i. Tur i oturen att det inte hände på dagen!
    Stor solig kram från Dhaka/ Cissi

    SvaraRadera
  3. vi skrattade gott här hemma åt ditt elände!!!!!! kul att du hade en historia att berätta!!!!!!! förlåt men det gick inte att "hålla" sig...... kram mia

    SvaraRadera