tisdag 9 februari 2010

Jaha, Bangla igen!

Tjejerna drog iväg glada, men nervösa vid halv elva. Jerry blev sen med dartturneringen på klubben. Det dröjde inte så länge förrän Elin ringde från flygplatsen och sa att planet blivit försenat till 16.30 imorgon!!!
Efter en hel massa kommunikationsproblem är nu Jerry framme vid flygplatsen för att hämta hem dom igen. Kommunikationsproblemen berodde på att Elin lämnade sin "banglamobil" hemma (på inrådan av mamma)och bara tog med sin svenska för den funkar bättre utomlands, dock inte i Bangla fick vi erfara.
Mycket att fixa med imorgon efter som dom missat sin anslutning till Kambodja med ungefär ett halvt dygn. Jag tycker så synd om dom. Och lite om resebolaget också för dom kommer nog inte att få det så lätt med min man imorgon. (Fast det kan dom gott ha). Känner jag honom rätt kommer han nog se till att dom kommer fram både till Thailand och Kambodja och det med råge.
Fortsättning följer.....

2 kommentarer:

  1. GOOOO JERRY!!!!!! ;-)
    Hoppas det löser sig för tjejerna.....och TJEJER ha en riktigt trevlig resa :-)
    Kram Fru W

    SvaraRadera
  2. Halloj! Nu är dom äntligen iväg!! Sitter just nu och väntar på sms att dom kommit fram till Kambodja. Jag är sååå avundsjuk!
    Varm kram Cissi

    SvaraRadera