tisdag 13 april 2010

Tisdagkväll!

Dagarna rusar iväg fulla med trädklippning, krattning och fönterputsning. Idag var vädret helt ljuvligt på eftermiddagen, så det blev kaffe och en Magnum mandel i plastmöbeln på södersidan av huset. Helt vindstilla just där och väldigt varmt och skönt. Sen blev det lite shopping med Hanna när hon slutade jobba. Hennes kille åkte till USA i morse, så nu kan vi riktigt rå om varandra några dagar. På fredag kommer ju familjens lillasyster hem till Sverige också. Jag tror systrarna längtar efter varandra, så då blir det riktig tjejträff här, dock med tantinslag. ;)
Just nu firar Jerry och Elin nog nyår i Bangladesh. 14 april är det bengaliska nyåret och imorgon börjar det nya året 1417. Dom ligger lite efter, sådär en 600 år.
Jag missade nyåret förra året och också i år. Tydligen är det rätt mycket fest och kvinnorna ska bära rött, vitt och svart. Vi såg mycket snyggt i just dom färgerna när vi var på stan sist. I Dhaka alltså!
Nä, nu är det snart läggdags....vårluften tar på krafterna! Och att arbeta så här mycket ska man inte tala om, jag är helt slut ;)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar