lördag 3 april 2010

Påskafton i Dhaka!


Elin och jag har ägnat dagen åt lite alla möjliga må bra grejer. Först shoppade vi massor av sjalar i pasmina och silke. Dom flesta ska med hem till Sverige. I en av shopparna i cirkeln hade Elin sett jättefina sjalar och när hon frågade efter dom blev det ett väldigt letande i säkert en kvart. Som tack för engagemanget fick dom sälja två sjalar till oss.
Sen blev det lunch på Mövenpick. Vi visste inte ens att dom hade mat, så när våra lunchmackor kom in blev vi glatt överraskade. Sen blev det förstås glass till efterrätt. Ingen slimlunch direkt, men gott var det.
Sen tog Elin med mej till ett nytt spa, som Jenni och hon provade redan igår. Då gjorde dom manikyr och pedikyr. Idag fick dom fixa Elins hår istället. Hårtvätt och därefter föning och håruppsättning. Hon blev väldigt fin och när hon är sminkad och klar har hon lovat mej ett kort till bloggen. Själv gjorde jag fransk manikyr och pedikyr med fotmassage. Allt detta som tog dryga timmen gick på 120 svenska kronor. Billigt, eller hur?
Nu sitter vi hemma med en fördrink och väntar på att det ska bli dags att åka vidare. Bosse och Sylvia bjuder på påskmiddag idag. Det ska bli väldigt trevligt!!

På hemvägen tog jag ett kort på en tjej som roade sej med att åka med bak på rikshaws i korsningen vi passerade. Hon upptäckte nog när jag tog bilden för helt plötsligt hade vi fått en medpassagerare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar