torsdag 1 april 2010

Ledig fredag!

Kvällen igår var trevlig. Först kom Elins kompis Jenni över för lite påskpyssel. Vi åt lite svensk smörgås som Jerry hade med sej hemifrån och precis när vi var klara med maten kom Johan på en öl. "Barnen" satt i köket och pysslade medan vi vuxna satt i soffgruppen och pratade över ett glas. Trevligt, det kändes nästan som förr i tiden och det kändes "hemma" på nått vis. Jag hoppas ni förstår vad jag menar.
Nu sitter Jerry och jag bara och hänger, Elin är på möte med TCM i Malibag.. Det blev att gå upp tidigt även fast Jerry har ledig dag idag. Vi har nämligen beställt full service på alla våra AC:n. En av apparaterna låter så grannarna klagat. Hur som helst dök det upp en liten grabb klockan nio och rätt så fort insåg vi att han inte skulle kunna göra full service på alla våra apparater. Eftersom han inte kunde ett ord engelska fick vår chaufför tolka via telefon (allt går att lösa med lite fantasi), och sen blev det bestämt att dom skulle komma tillbaka imorgon med hela kavalleriet. Den AC:n dom redan börjat med fixar dom klart idag.
Nu ska jag sätta igång att leva den här dagen...den blir ju vad du gör den till!
Här kommer bilderna från tårtkalaset.

TÅRTAN!!!!!

Shahinaz och Munir förbereder kalaset.

Elin fick den stora äran att tillsammans med husägarens barn och släktingar skära upp tårtan. Tydligen gör man så och när första biten är uppskuren ska alla klappa händerna.

Hantverkarna fick också vara med på kalaset. Många var jättesmutsiga när dom arbetade i bara lungi och bar överkropp, men helt plötsligt stog dom alla där rena och med skjortor. Jag vet inte hur dom bar sej åt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar