onsdag 6 januari 2010

Välkomstblommor och spa!

Vår allra kärasta personal hade köpt välkomstblommor åt oss det här gången med. Utan för dörren står en tagetes, och på balkongen en dahlia och en tagetes. Överallt finns tagetes, jag har sett hur dom drivit upp dom i trädgårdarna och nu står alla i full blom överallt i Dhakas trädgårdar.

Idag har det inte blivit så mycket annat gjort än "nyttiga" saker. Packa upp väskorna, fylla på skafferiet och så. Efter som det inte varit nåt mer strömavbrott har jag alldeles "glömt bort" gårdagens problem med batteriet. Jaja, den dagen den sorgen.
På eftermiddagen gick Jerry en timme tidigare från jobbet och så tog vi fotmassage på klubben alla tre. Så skönt för svullna "flygplansfötter"!


Sen blev det tidig middag, och just nu sitter vi i lägenheten och fryser. Det är verkligen jättekallt, särskilt på klinkersgolvet. Den som har tur lyckas sno åt sej ett par av Jerrys strumpor, det är nämligen en bristvara eftersom både jag och Elin mest går utan strumpor annars. Inte så mycket att gnälla över egentligen...många, jättemånga sover ute i tunna kläder. Stackars dom!! Hoppas att solen och värmen snart återvänder till Dhaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar