söndag 3 januari 2010

Näst sista dagen!

Idag är dagen när alla resväskor ska fram igen! Känns knappt som vi hunnit ställa undan dom. Sen är det dags att börja planera inköpen av all grejer, som ska med till Bangla. Det är en hel del. Först och främst kaffe. Det hann ta slut innan vi åkte hem i december och kaffet i Bangla är inget vidare och väldigt dyrt. Pulverkaffe finns ju förstås, men det är inte alls samma sak. Sen kaviar, mjukost, knäckebröd, sill, lingonsylt, pepperkaksskorpor...det är tur att Jerry blivit silvermedlem i Qatarairways, så han får ta 10 kg extra med sej på planet.
Dessutom har vi 14 pocketböcker som ska med, inköpta för presentkort som Jerry fick i julklapp. Några dvd:er ska med, bl a "Flickan som lekte med elden". Kanske hittar vi fler bra filmer när vi är och handlar. Svenska filmer är det enda vi köper här, dom flesta andra filmer finns ju att få tag på i Dhaka för 8 kr st, och ekonomisk det är jag ju.
Sen skulle jag bra gärna vilja knöla ner Hanna i en resväska också. Det skulle nog bli under protest, för hon stannar nog gärna kvar i Sverige hos Patrik. Det är skönt att hon träffat en så trevlig kille...det känns inte lika jobbigt att åka ifrån henne då.
Nehe, först en lista, sen shopping och sen packning.......och imorgon iväg igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar