torsdag 16 juli 2009

Kuddfixning!


Jaha, tror ni inte dom nya kuddarna var lika hårda som dom gamla (men rena). Jorå, som sten.!!Därför tog jag ett beslut att sprätta upp en av tegelstenarna och se vad som fanns att göra åt problemet. Tack och lov var innehållet något löst "jox", som det bara var att plocka bort lite av. Eller lite.......det hade räckt till två kuddar till, minst. Jag undrar vad Amir tänker om oss egentligen. Först sex hela kuddar i soporna och sen ytterligare fyra halva nerpackade i alla möjliga påsar. Jojo.....jag tycker dom är tokiga ibland! ;)
I natt kanske vi sover gott i varje fall med eller utan kudde. Ikväll är det nämligen livespelning på klubben med mexikansk buffe´. Lite rödvin kommer det också att bli och lite senare än vanligt. Jag tror faktiskt att jag ska gå och korka upp nu...kanske blir det lite roligare att sy ihop kuddfodral då. Betänk också att hemma är klockan bara ett, här är den sex. Jag menar om ni tycker jag börjar tidigt.

2 kommentarer:

  1. Klart du inte börjar tidigt....Lyx fruar gör väl inget annat än korkar upp:-))Och uret är ju varjefal efter lunch;-)
    Själv ska jag oxå ta ngt starkt...vår bil gick sönder idag när vi va i nyk...inte roligt blir tokig på allt som går sönder just nu....
    Hoppas ni får en trevlig kväll med mycket VIN:-)
    Kramar Fru W

    SvaraRadera
  2. Halloj! En trevlig kväll med alldeles lagom mycket vin blev det! Va´trist med bilen....det brukar göra stora hål i plånboken sånt där. Och det är inte kul att lägga pengar på "bara elände". Ha det gott o drunkna inte!!!
    Kram från Cissi

    SvaraRadera