fredag 17 juli 2009

Fredag 17 juli

Festen igår var trevlig. Jerry och jag fick sitta vid ambassadbordet och bara det är en ära. Bra musik och god mat. Vi åkte hem skapligt tidigt för då trodde vi att Jerry skulle till jobbet idag. Vi åkte rikshaw med Iman, vår "safe driver", men våra grannar blev så oroliga att vi skulle bli rånade så dom åkte efter hela vägen hem med sin bil. Tyvärr har det hänt en del saker här senaste tiden, som gör att alla har blivit extra försiktiga, i varje fall efter det blivit mörkt. På dagarna har det ännu så länge inte inträffat nått. Det är verkligen trist, friheten blir ju helt plötsligt begränsad!
När vi sovit några timmar var det Jerrys tur att spy och springa på dass. Han blev helt slut så han fick vara hemma från jobbet idag och vila. Det är mycket "kräks" här i Bangladesh. Usch ja!! Han är på bättringsvägen i varje fall och det är skönt.
Inte mycket har blivit gjort idag inte.....jag tog några kort på vår balkong. Blommorna som våra kära vänner köpte åt oss då för länge sen är faktiskt fina, men nu är det tack och lov fullt så nu får det inte plats några fler.
Jag tycker särskilt om den här med små vita blommor.

4 kommentarer:

  1. Det är det också....det kommer du att märka när du kommer på besök.
    Kram från mamma :)

    SvaraRadera
  2. Vad myssigt det ser ut;-)
    Väldigt fin blomma kke inte blev jätte tokigt ändå när era goda "arbetare" fixade balkongen....;-))
    Hoppas Jerry är piggare...
    Här är allt på topp igen....bilen blir fixad utan att vi behöver betala ett öre.....och i kväll ska vi ha poolparty och inviga poolen:-))
    Ha det bäst flodhäst;-)
    Kramizar Fru W

    SvaraRadera
  3. Tja! Ha ett "nice" poolparty...ni har väl köpt ett sånt där flytade bord att ha drinkarna på hoppas jag!
    Kram på er! Cissi

    SvaraRadera