söndag 3 april 2011

PAniK!

Vår hemflytt har blivit flyttad till den 12:e maj.(Nu blev nog en och annan där hemma glad!) Vi kommer att landa i Sverige den allra vackraste tiden och jag längtar hem, så det värker i hjärtat.
Ändå kommer det bli otroligt svårt att lämna Bangladesh för att aldrig återvända igen. Alla fantastiska människor som skämt bort oss under våra två år här. Det kommer att bli såå jobbigt att tvätta, byta glödlampor och bära sina kassar alldeles själv igen. ;)
Hur som helst är det mycket saker att packa och planera innan avfärd och i dag drabbade den stora paniken mej. Efter några dagar vet jag att jag brukar få kontroll, men under tiden är jag ett riktigt argsint yrväder, som bara springer runt och flyttar saker. Tack och lov brukar jag rätt snabbt få kontroll på tillvaron igen...får hoppas för husfridens skull att det blir så den här gången också!
Under tiden hoppas jag också kunna klämma in några trevliga dagboksinlägg från Bangladesh till er läsare.
Här kommer en rykande färsk bild från idag. Elin och jag tog rikshaw till skräddaren för att prova våra klänningar. Rikshawföraren kände igen Elin som utlänningen som bär sari, och skulle minnsan köra oss gratis precis vart vi ville. Med det, det gick vi inte med på.

2 kommentarer:

 1. YEEESSS!!!!!
  LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!!!!!!!
  Hoppas nu du hinner med allt där borta innan hemkomst...och att du ej är ett allt för argt yrväder just för husfridens skull ;-)
  Ses om lite drygt en månad meee like massor ;-)
  Kramizar Fru W

  SvaraRadera
 2. Idag har paniken lagt sej, och humöret lika så!! Gubben är så glad så!! :)
  Syns snart!!
  Kram

  SvaraRadera