lördag 30 april 2011

Bling, bling!

Vi gav oss av till skräddaren i skaplig tid. På vägen vet vi att det finns den allra sötaste lilla butik som säljer presenter, korgar och gör vackra paket.Elin har köpt lite saker till sina kollegor i Tongi som avslutningspresenter, tre saris till damerna och tre portföljer till herrarna. Nu bestämde vi hastigt och lustigt att lämna alla saker där för inslagning. Vi stannade till, Elin valde papper till paketen och förklarade att vi snart skulle vara tillbaks. Sen begav vi oss till skräddaren.
Efter en halvtimme var vi tillbaks igen. Då hade killen lyckats fått dom tre sarisarna i varsin kartong i varje fall, sen började pyntningen.
Efter att vi väntat en kvart, vi fick varsin pall, dök chefen upp och hjälpte till.
Det var limpistoler, tejp, snören och krusiduller i mängder. Dom gjorde allt med sånt allvar att Elin och jag inte kunde hålla oss för skratt, vi bara skrattade och skrattade......samtidigt som vi klämde ur oss några svenska ord för att dom inte skulle tro att vi skrattade åt dom utan åt en verkligt rolig historia.

Efter ca en timme var alla paket färdiga och efter att ha pungat ut med en svensk hundring för allt bling och arbete fick vi hjälp att komma "ombord" i vår rikshaw som troget väntat på oss.
Vi väckte uppseende kan jag säga. En del trodde nog att det var jultomten som uppenbarat sej när vi åkte hem.
När vi kom hem hade vi inga nycklar och gubben hade för länge sen gett sej av till klubben för att spela tennis. Då var det nära att det brast för madame, så jag blängde till på Elin, varpå hon säger:
-Bläng inte på mej!! Jag har ju aldrig några nycklar!! Och det är faktiskt helt sant. Hon har verkligen aldrig några nycklar.
Det fick oss i varje fall att börja skratta igen istället för att börja skrika och sen var det bara för mej att ta rikshaw till klubben för att låna Jerrys nycklar medan Elin vaktade alla vackra paket. :)
Herrbling!

Och damromantik!

Vi hann faktiskt också med lite trevligt spa och en lika trevlig middag, Elin på sitt håll och Jerry och jag på vårt ihop med Lotta.
Hoppas ni med har haft en trevlig valborg! Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar