tisdag 26 april 2011

Jag är hemskt ledsen......

...men det blir inget besked idag eller!! :(
Vi har blivit sagda att idag skulle allt bli offentligt, men så icke. Champangen får bli kvar i kylskåpet! Och livet får fortsätta stå still några dagar till för så känns det. Kanske särskilt för Jerry, som inte ens kan prata med sina kollegor.
Aja, nu ska vi inte gräva ner oss för det. Det finns fortfarande rödvin i skafferiet och en himla massa äventyr utanför dörren. Kan nämna att Elin blev bjuden på hönsben till lunchriset idag. Hon mår fortfarande illa av bara synen!!
Tur hon kan skratta gott åt sin mor i varje fall. Härom veckan satt vi här vid datorn, pratade och spelade musik. Elin klev runt i bara BH och brallor efter duschen. Rätt som det är klipper hon till mej lite lätt på armen och säger:
-"Hey, bro!!"
Till svar från sin mor får hon:
-"Tja T-shirt!"
Hon såg rätt dum ut kan jag säga och jädrans vad hon garvade, och gör än när hon förstod. (Naturligvis har hon berättat allt för sin far också, så nu är dom två som har kul.)
Jag tolkade hennes "hej brorsan" som nått med ordet bra i, som betyder BH. OK, hej BH! Och vilket är inte det självklara svaret på det....jo, förstås!
-Tja T-shirt!
Tur man kan roa nån en dag som denna i varje fall!
Och hoppas ni inte är allt för arga på mej där ute! Kunde nästan tro att alltihop är PR-kupp.......för det kunde jag behöva en. ;)
Kram

3 kommentarer:

 1. Sorry Fru W, inte med flit!! Jag lovar!!
  Kram på dej :)

  SvaraRadera
 2. Hallåj Vännen!!!!
  Det är helt ok du vet den som vätar på något gott....eller iofs vet jag ju inte vad som väntar...;-)
  Väntar med spänning fortfarande;-)

  Kramizar Fru W

  SvaraRadera
 3. Fredag är det nästa datum vi fått!! Då blir det inte en flaska champange utan två...en i ränta också!! :)
  Ses snart i Sverige!! Kram :)

  SvaraRadera