söndag 10 april 2011

En fotografs vardag i Dhaka!

Ett snabbt sammandrag av dagen. Den sista tiden i Bangla gäller det att ta tillvara sekunderna på bästa sätt.
Segade imorse! Ända till Homebound, som ska se till att våra grejor kommer till Sverige kom på besök. Dom gjorde en inventering och bedömde hur mycket plats vi behövde på en båt.
Jag fick också order att inte packa något mer utom kläder själv. Om inte dom packat gäller nämligen inte deras försäkring. Jag som älskar att packa, och förbereda en egen julafton när allt ska packas upp igen. Aja, kanske det blir mer spännande att packa upp om någon annan packat ner? ;)
Sen åkte jag och gubben till klubben för lunch och ljuvlig fotmassage. Eftersom dom grävt upp vår utfart kunde vi inte få ut bilen, utan fick ta rikshaw istället.

Sen tog jag en långpromenad i den idag 33 gradig värmen för att fota till fototriss tema stilleben. Här kommer några bilder på några av alla dom människor, som också ville var med på bild.
Flakrikshawförare vid Gulshan Avenue.

Vakt vid ett bygge i Banani

En väldigt ilsken dam!
När jag tog kortet på korgen vid flakrikshawn ( förra inlägget) dök två barn upp som ville vara med på bild. Som vanligt visade jag bilden för barnen och alla runt omkring. Plötsligt dök en något irriterad dam upp. Jag kunde inte förstå varför hon var så arg, men när jag såg bilden på barnen förstod jag.
Hon kom plötsligt farande och ställde sej bakom barnen, men bara hennes mage kom med. Så här sur var hon! När hon fick se bilden blev hon desto gladare! Tur för mej!

Ett helt misslyckat stilleben. När jag skulle fota killens härliga kaffebod med alla grejer blev det så här...han vägrade släppa taget!

Efter middag på amerikanska klubben är även denna dag till ända.
Syns imorgon! Sov gott och dröm sött!!

2 kommentarer:

  1. Tack så jättemycket! Vilka härliga bilder. Du har alltid så levande fina bilder :-)

    SvaraRadera
  2. Tack för berömmet! Sånt gör mej glad! :)

    SvaraRadera