måndag 21 februari 2011

Upplopp i Gulshan!?

Igår kväll höll min man på att starta upplopp i Gulshan. Vi bestämde oss rätt så sent för att åka till Arirang och äta. Ingen chaufför var beställd, så vi ringde Iman och hans kompis för att ta rikshaw.
Efter en bit skulle vi rakt fram och en bil som skulle vänster skar in precis framför "gubbens" och Elins rikshaw. En kollision var nära vilket inte är så ovanligt när man åker rikshaw i Dhaka.
Djävulen for i gubben, som började banka på bilens baklucka. Chauffören blev väl så häpen att han bara tvärnitade. Gubben tog ett relativt vigt hopp ur rikshawn knackade på bilfönstret och började sen ge klantarslet till chaufför en rejäl utskällning.
Iman blundade medan min rikshawförare släppte mej och rikshawn för att vara beredd om ev slagsmål skulle utbryta, jag tror han var riktigt sugen på en rejäl fajt! Och sen är klart måste ju "Boss" försvaras också. Själv rullade jag baklänges ner i ett tack och lov inte allt för djupt hål.
Till slut lyckades vi få gubben lugn och färden kunde fortsätta igen. Jag tror att det inom det snaraste är dags för evakuering av honom till ett lugnare land. ;)
Jaja! Man har i varje fall aldrig tråkigt när han är med!
Slutar inlägget med lite fler bilder från min promenad i lördags.


Ha det bra alla!! :)

4 kommentarer:

 1. Hallå på er!!!!
  Hahaha...jag ser jerry framför mig med röken ångandes ur öronen av ren ilska.......låter som det är dax för ett litet lugnare land som du säger.....men det är alltid lika roligt att läsa om era upptåg ;-)
  Ta hand om er ordentligr massor av kramar från ett snöigt oxle tänk att det aldrig tar slut med snöandet.....
  //fru W

  SvaraRadera
 2. Det verkar vara en ruskig vinter ni har där hemma! Jag är inte ett dugg avundsjuk!
  Varm kram från Bangladesh till Ockle :)))

  SvaraRadera
 3. Åja, så farligt var det nu inte! Jag skulle kalla det för en smärre tilrättavisning! Desutom fick jag nog in en kommentar om att införskaffning av körkort inte skulle skada för herrn i fråga.

  SvaraRadera
 4. HAHAHA, är jag förvånad? NOT!

  SvaraRadera