torsdag 10 februari 2011

Shopping i Dhaka

Det blev en trevlig utflykt till New Market igår. Tygshopping var det vi hann den här gången... det kommer nog att bli fler gånger!!

När vi skulle åka hem stod det bara öppna CNG:s utanför New Markets ingång, men av dom erbjöd sej ändå att köra oss till Gulshan. Alla andra tittade skeptiskt på oss, och visst, jag tror det är olagligt att köra i Gulshan och på vissa andra ställen med dessa öppna CNG:s. En liten chansning, alltså!?
Första korsningen passerades mot rött ljus ca 5 cm från en buss, och i uppförsbacken på bron förstod vi att motorn sjöng på sista versen.
Men skenet bedrar! Det var ruter i "gubben", coh han tog oss faktiskt ända hem. Han passerade förbi posteringen på Banani bron som den värsta huligan. Först blev vi invinkade, men när polisen fick se oss fick vi passera. Hade dt inte varit för oss "vitingar" hade han säkerligen blivit stoppad och fått böta.
Julia och jag funderade mycket på hur denna härliga man skulle klara sej ut ur Gulshan igen bara!? Han fick lite dricks till böterna i varje fall!

Sen blev det pizza, och vin förstås, tillsammans med Lotta. En kortare tur till klubben hann vi också med. Jag tror fan har flugit i föräldrarna när dom är "barnfria"! ;)
Nu är strax Anneli här för en tur till Old Dhaka med hennes bil och chaufför. Anneli har aldrig varit där förut...ska bli väldigt kul att visa henne runt lite! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar