torsdag 7 oktober 2010

Helgen börjar på torsdagar.....

...så nu är det slut på resereportage och djupsinnigheter. Ikväll ska vi iväg på fest, hos dom tre musketörerna och deras dam. Men först ska Babbi, Elin och jag äta middag hemma hos oss. Shobul håller på i köket med förberedelserna, och det luktar så gott.
Vi har nyss korkat upp efter en intensiv shoppingtur på Gulshan 1 marknaden. På tisdag kommer en ny kollega ner för att jobba och lägenheten dom ska bo i behövde lite braha saker som porslin, handdukar, sängkläder m.m. Att shoppa är rätt kul! I varje fall ihop med Babbi och Elin!
Dom har nämligen skapat en alldeles egen "prut-taktik", där man ska låtsas gå, peka mot andra affärer och stå i för att få ner priset samtidigt som man pratar svenska och spelar ointresserad. Dom är proffs, helt klart!
Jag däremot kunde som vanligt inte hålla masken utan började tokfnittra. Inget pokerfejs där inte!
Elin fick dessutom ragg, som vanligt, och det är också kul Den unga grabben i blårutig skjorta gjorde vad han kunde för att ställa sej in. Han blinkade, han trixade och han log så tänderna blixtrade som i den värsta Colgate reklamen!

Dom blir storögda många gånger vi passerar och härom veckan var det nära att Elin fick en husvakt att smälla av alldeles. Vi skulle kliva ur bilen i Babbis hus och Elin lyckades trampa på sin långa tubtopp klänning och plopp så hoppade tuttarna fram, tack o lov hade hon BH under dock en hudfärgad. Ögonen höll på att tränga ur sina hålor på den unga vakten samtidigt som han blev alldeles förstenad och inte vågade röra sej. Vi trodde faktiskt att han skulle tuppa av.
Vilken syn!! Kunde ha gjort vad som helst för en bild!

Nu njuter vi av helgen och av vädret. Det har regnat rejält idag. Inget att njuta av kanske ni tycker, men här har det sänkt temperaturen med nästan 10 grader (till 25) och gjort livet uthärdligt igen. Strömmen räcker bättre och idag har vi bara haft två strömavbrott istället för 10. Yieeepie!
Nu mot duschen....ses (om ni har lust) fram mot eftermiddagen imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar