söndag 1 november 2009

Förkylningstider i Dhaka!

Idag blir det ett kort inlägg. Elin är sjuk igen! Den här gången är hon förkyld, så vi har hållit oss inne i helgen. Efter 3 magsjukor och den här förkylningen på drygt en månad börjar hon tycka att det är lite trist. Förstår henne faktiskt. Ikväll ska vi ladda med alvedon och försöka åka med Jerry och kolla när hans lag spöar tyskarna i tennisturneringen. Dom har hittills vunnit alla matcher, så det går nog fint ikväll också.
Annars kan jag rapportera att oroligheterna i Tongi är över. Det började med att fabriken stängt utan att betala ut två månadslöner till sina arbetare. Nu har regeringen gått in och kompenserat dom anställda. Så just nu råder som sagt var lugn, man kan dock undra hur allvarlig sammandrabbning var. Daily Star rapporterar idag om två döda, medan dom också skriver att under eftermiddagen kom anhöriga till området för att leta efter människor som inte kommit tillbaks hem efter kravallerna. Vi får väl verkligen hoppas att Kamals uppgifter inte stämmer i varje fall!!!
Här kommer några bilder från ett härligt möte. Det var i byn där dom tillverkade saris, som Elin fick närkontakt med en riktig liten sötnos. Lika kladdig som svenska barn av glassen, och lika gott tyckte han nog att det var.

3 kommentarer:

  1. Det är kul att läsa dina inlägg, och få vara delaktig i eran resa i Bangla. Krya på dig Elin.

    SvaraRadera
  2. Man förstår att Elin blev förälskad i den lilla sötstruten.Nu får du se till att bli frisk Elin! Vi håller tummarna för Jerry och laget. Roligt att se vad ni har för er. Kramar. PoB

    SvaraRadera
  3. Det är skojigt att skriva, och är det någon som tycker det är kul att läsa blir det ännu roligare.
    Ha det jättegott hemma i Sverige!!!!!!
    Vi ses till jul....Kram Cissi:)

    SvaraRadera