onsdag 18 november 2009

Idag åkte vi till klubben lite senare, jag simmade och Elin tog en tur upp till spat. Sen tog vi rikshaw bort till Lavender för att handla ordentligt.
Hela Dhaka pratar om en stor rättegång, som ska vara här imorgon. Det handlar om inrikespolitik och ett mord, som skedde för länge sedan här i Bangladesh. Många expats har blivit varnade av chaufförer och arbetskamrater, för att åtminstone trafiken kommer att vara ovanligt besvärlig imorgon. (Som att den skulle kunna bli värre). Extra poliser är också utplacerade runt om i Dhaka, för att ta hand om ev oroligheter efter att domstolen meddelat sitt beslut. Det är tur att man bor i ett tryggt område!
Däremot fick jag höra för några veckor sedan att under oroligheter kan regeringen stänga all mobil- och internettrafik för att hindra kommunikationen mellan "upprorsmakarna".
Det vore hemskt om nått man tar så för givet bara togs ifrån en. Men som sagt, skulle det hända någon gång, kom ihåg alla nära och kära att vi bor i ett väldigt tryggt område med skafferiet fullt av mat och dricksvatten, vin har vi också så det räcker ett tag. ;)
Dessutom har vi massor av "negerbollar". Vi jagade runt efter havregryn idag och sen gjorde Elin "negerbollar". Vi blev nedrans besvikna när det inte alldeles smakade som hemma. Jag tror det är smöret här nere, som smakar blä. För att äta upp dom ska vi vara rätt utsvultna, kan jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar