tisdag 10 november 2009

Ett vattengympa pass är nyss avklarat. Vi hade jättekul och det blev mycket prat om drinkar, fast det bara är onsdag. Vi gör en rörelse som ledarna kallar "screwdriver" och det finns visst en drink som heter så också. Den här rörelsen gör att man far runt i vattnet och blir rätt yr i huvudet, samma effekt alltså. Sen gav det ena det andra och det slutade med en ny uppfunnen drink kallad "jumping jack flash". Det blir nått nytt till helgen!
Elin är bättre i magen idag. Där hade hon tur! Nästan gång kommer det omedelbart att bli Wahab, allas doktor. Hörde nämligen på klubben idag att amöbor ofta vilar sej mellan varven och sen ger såna här magsjukeanfall då och då. Och nu var det ju Elins tredje attack på en månad.
Idag ska vi ge oss av till Pink City på eftermiddagen. Dit hittar vi utan karta. Där har vi hört att det ska finnas en affär på tredje våningen, som kan kopiera smycken. Vi får se om stället existerar, eller om det bara är en myt.
Rapport kommer.

2 kommentarer:

  1. Hallåj tjejen!!!
    Kul att du använder dvd:n du köpte förra året Jennie är så nöjd att du är en storkund till henne :-)
    Vi på jobbet tackar så mycket för kortet.......men hallå du måste verkligen ha kopplat bort jobb och allt för du kommer ju inte ens i håg var du jobbade ;-) hihihi vad jag vet är det nr15 men du har tydligen jobbat på nr 17 men men :-)
    Ha det nu jätte bäst många kramar från fru W
    (Hppas Elin är piggare och att the booss oxå mår bra )

    SvaraRadera
  2. Hej Marie! Ja tack vare Jenny håller jag på att förvandlas till en riktig yoga guru.....nä har nog ett tag kvar dit. ;)
    Ojdå fel adress till jobbet! Då är det inte undra på att jag blir lite "lost" i Dhaka ibland då!! ;)
    Bamsekram från Cissi

    SvaraRadera