måndag 16 november 2009

Måndagmorgon, vattengympa. Det är faktiskt inte så dumt med lite fysisk aktivitet på morgonkvisten, jag piggnar till fort. Inte att förglömma att uteduschen på klubben är svinkall, kanske har det nått med saken att göra också. Sen blev jag liggandes i solen en timme, innan det var dags att åka hem och fixa lite lunch.
På eftermiddagen har Elin och jag varit ute på promenad för att öva lite med nya objektivet på kameran. Ju större kamera man har ju fler blir intresserade av att bli fotade. Dom sötaste var nog ett gäng tjejer vi träffade på, Elin tog massor av kort på dom. Fram kom också två unga killar. Dom pratade med oss en stund, mest med Elin faktiskt, och sen ville dom också vara med på kort. Väldigt coola killar, men inte lika söta. Inte fick vi så stor användning för teleobjektivet eller. Dom vill ju vara sååå nääära. Det är ett sätt bengaler har att dom nästan kryper innan för skinnet på en.



Vår guide på första utflykten berättade att killar som är nära vänner här i Bangla ofta håller varandra i handen. Det har vi sett åtskilliga gånger, bl a vid ett tillfälle när vi skulle köpa skor. Då stog våra expediter och höll varann i handen. Lite annorlunda ser det ut, men riktigt mysigt också. Vår guide däremot hade fått så många frågor från västerlänningar om homosexualitet är väldigt vanligt i Bangla, så han den stackarn vågar inte hålla nån kille i handen längre. Synd, för dom ser verkligen ut att ha det riktigt trevligt. Påtalas kan också att homosexualitet är olagligt i Bangladesh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar