torsdag 5 maj 2011

Torsdag i Dhaka!

Jerry vaknade med ont i magen imorse och har varit hemma från jobbet. Jag själv var lite seg efter två kvällar med lite gott att dricka, så det har varit en väldigt lugn dag.
Jag gick min promenad och sen bestämde jag mej för att åka till Sally Anne en sista gång. Mmmm, trodde redan jag varit där för sista gången!?
Nu blev det så att igår på middagen passade vi på att elda slut på lite ljus som stått länge i ljusstakar. Det blev så fint och eftersom dom ljusstakarna vi använde är Elins var jag tvungen att ha några med mej hemma också. Mot Sally Anne, alltså.
Sen har jag sorterat och slängt lite grejer. Det mesta ger vi bort till rikshawförarna, Shobul eller träningscentret, men en del åker i dom vanliga soporna också. Idag fastnade jag vid en cigarrask med tre torra ciggarrer i. Den är ju bara att slänga, men det bar mej emot.
När jag var liten hade jag nämligen en gammal cigarrask att ha min då pyttelilla frimärkssamling i, mina bokmärken hade jag i en tom chokladkartong. Tänk att en tom ask kan väcka såna minnen!
Nä, tillbaka till verkligheten. Nu ska jag gå och kasta min vackra ask fortfarande doftande av ciggar. Förmodligen kommer någon bangladeshisk flicka snart att ha den som sin alldeles egen skattgömma! :)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar