onsdag 11 maj 2011

Avsked .....

En härlig kväll igår och en bra dag idag. Massor av farväl och en solning på klubben förstörd av regn. Men det gjorde inget för vi gick på spa i stället!
Svårast för mej var att säga hejdå till Shobul, vi har tillbringat många timmar tillsammans. Imorgon blir en lång dag med ännu fler farväl och klockan fyra på morgonen lyfter vi från Bangla.
Det här är ett land som inte lämnar någon oberörd. Jag och min familj har levt ett gott liv och vi har blivit så väl omhändertagna av alla.
Samtidigt som jag vet att i det bangladeshiska samhället har inte alla det lika bra. Kanske kan jag påstå att 70 procent av befolkning kan räknas som fattiga, många skulle nog säga att det är ännu fler.
Att ha fått chans att möta några av dessa har ändrat hela min syn på livet. Det förgångna är glömt (många vet inte ens hur gamla dom är) och morgondagen existerar inte förrän solen stiger på himlen ännu en gång.
Jag kommer att fortsätta blogga under namnet Banglacissi, just för det var här i Bangladesh min resa började. Kanske får jag lägga till .....på nya äventyr!
Tack alla ni som följt min blogg från Bangladesh!
På återseende om någon vecka.....om ni har lust!!
Ha det gott och njut av livet, som varje dag vore den sista!
Kram på er

2 kommentarer:

 1. Tack Sissi att du har delat med dig en del av ditt liv. Jag ser ifram imot "på nya äventyr":) Ha en trevlig sommar i sverige!!!

  SvaraRadera
 2. Maria Björnsson14 maj 2011 13:31

  Fint skrivet av dig!
  Min tid på Sri Lanka berikade oxså så jag förstår vad du menar!
  Kram

  SvaraRadera