måndag 16 maj 2011

Tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka igen både i alldeles underbara vårgröna Sverige och på nätet. Både det ena och det andra har varit lite komplicerat sen vi kom hem och fortfarande har jag inte kunnat landa för att njuta riktigt.
I fredags blev huset fullt efter vi kommit hem. Först kom grannen från höger över för att välkomna oss hem, sen dök Hanna och Patrik och mor och far upp i tät följd. Så skönt att kunna krama om alla igen!! :)
När huset blev lugnare igen tog Jerry itu med att försöka få igång vår viasatbox, som visst gått på långsemester. Efter en timme och fem minuter svarade kundtjänst. Jerry hade hunnit ladda ordenligt, men bara dom svarade hoppade boxen igång. Luften gick ur Jerry, och Patrik fick sej ett riktigt gott skratt. :)
Helgen har rusat iväg och imorse åkte Jerry iväg igen, mot Litauen och nya arbetsuppgifter. Jag är inte avundsjuk!
Under helgen har vi också gjort många försök att få igång vårt bärbara bredband utan att lyckas. Idag blev det en tur ner till stan för att snabbt skaffa en jacka, besöka 3:s butik i stan och äta lunch med Hanna. Efter dryga kvarten i butiken, där jag fick låna en telefon för att ringa upp kundtjänst fick dom igång bredbandet åt oss.
På hemvägen hann jag också tvätta bilen, som ska besiktas om några timmar. Tillråga på allt annat lyckades jag tvätta bilen med öppet bakfönster. Det blev lite blött där bak....tur ingen besiktningsman ska sitta där i varje fall!! ;)
Just nu är livet ungefär lika virrigt som det här inlägget. Men snart så lägrar sej lugnet igen och jag hoppas kunna njuta än mer av att vara hemma!!
Nu mot bilbesiktningen......håll tummarna, tack!!
Kram på er!

2 kommentarer:

 1. Halli hallå!!!!
  Härligt att du/ni är hemma nu!!!!
  Låter som ett vanligt svensson liv är på G.....
  Hoppas besiktningen gick bra.....
  Hör av dig när du har tid lust och ork.....
  Kramizar en lååångledig Fru W

  SvaraRadera
 2. Halloj! Ha en go´långledighet, resten tar vi på telefon.
  Kram!!!!

  SvaraRadera