tisdag 24 maj 2011

Regn, eller inte!?

Det gick bra att jobba igår, tyckte jag i varje fall. Frågan är vad min kollega tyckte, som fick springa benen av sej för att jag inte fått delegering (rätt att ge medicin) än. Det ska jag förhoppningsvis ordna imorgonbitti när jag har en träff med vår sjuksköterska.
Trots jobb var jag rätt tidigt uppe idag. Det såg mörkt ut, så jag laddade för dåligt väder genom att handla hem grejer till bullbak. Efter lunch dök solen upp igen, så bullarna frös inne.
Istället blev det besök på Växt och Trädgårdsbutiken där jag b l a handlade en vit klätterros till bastugaveln. Den jag hade där förut dog förra vintern. Hoppas den här kommer att klara sej i min rostiga hörna där lavendel, sedum och lungört slåss om utrymmet.
Spaljen som det syns litegrann av gjorde jag av gamla armeringsjärn och ståltråd. Det blev några armeringsjärn över och på dom fäste jag löv i metall från samma butik. En rostig gammal 10 kg vikt hittade också äntligen sin rätta plats. Den har jag nämligen flyttat runt sen vi fick ärva den för 19 år sen av den förra husägaren.
Nu är det bara att vänta på att rosen ska växa till sej. :)

Sen har jag upptäckt en riktigt tråkig sak. Det är helt stopp i avloppet i bastun efter renoveringen i vintras. Och eftersom vi endast använt den en gång måste stoppet ha orsakats av renoveringen. Nu velar jag om jag ska ringa byggfirman eller om jag ska invänta gubbens hemkomst, han är nämligen lite argare av sej än mej.
Det ordnar sej nog....det mesta gör ju det!!

1 kommentar:

 1. Hallåj vännen!!
  Härligt att höra att du är igång med div grejer igen...jobb och trädgård ;-)
  Jag tycker du ska invänta Gubben han kanske behöver avreagera sig med ett litet banglautbrott nu när ni är hemma i svedala igen......
  Ta nu hand om dig så hörs vi över telefonen och bestämmer en vin date ;-)
  Massor av kramar från fru W

  SvaraRadera