söndag 30 augusti 2009

Svininfluensan!

Idag kan man läsa i Daily Star att Bangladesh har haft sitt första dödsfall i svininfluensan, en 35-årig kvinna. Nu börjar det bli riktigt otäckt med alla rapporter man läser från hela världen. Blir det många sjuka kommer väl inte specialistvården att räcka till ens i i-länderna. Här i Bangladesh vet jag inte om de har resurser att vårda ens någon i konstgjord lunga. Vaccin till nära 150 miljoner invånare är nog inte eller möjligt att skaffa fram. Alla länder kommer säkert att drabbas, men värst blir det säkert i fattiga och befolkningstäta länder. Skrämmande är vad det är!
Nog med elände! På eftermiddagen ska jag åka med Jerry till kontoret och köpa kläder. Några gånger om året har KappAhl en utförsäljning av provplagg, där hela vinsten går till välgörenhet. Jag har den fördelen att jag kan åka och handla när som, och nu tänkte jag passa på att titta innan jag ska åka hem. Då kan jag handla till sånt som inte finns här när jag kommer till Sverige, en ny bikini till Malaysia t ex.
Ju närmre jag kommer hemresan, ju mer längtar jag. Det ska bli skoj att träffa alla och så längtar jag efter att få rensa ogräs och riva runt i trädgården. Nu ska jag använda handskar för en gångs skull, jag kan ju inte förstöra mina väl manikerade naglar ;).
Kram på er!!!!
Ett kort från min morgonpromenad.

2 kommentarer:

  1. Ja du, jag kan ju lova att det finns en hel del ogräs att ta hand om här hemma.. ;) Vi har sparat åt dej.. haha

    SvaraRadera
  2. Jag är så glad att jag har så snälla flickor! ;)
    Vi syns snart!!
    Kram mamma

    SvaraRadera