lördag 29 augusti 2009

Söndagförmiddag!

För mej blev det en lugn kväll. För andra blev det inte lika lugnt, det ska ju vara snaps till sillen, självklart. Roligt hade vi, och rätt skönt var det att koppla av och bara lyssna på allt prat, och få sej ett gott skratt emellanåt. Det känns som jag pratade tillräckligt igår.
På lördagen blev det först sovmorgon och sen hängde vi på klubben resten av dagen. Jag låg och hade det skönt i en solstol ett par timmar när Jerry spelade tennis. Sen käkade vi och tog fotmassage. Fotmassage är verkligen inte så dumt! Och man har ju händerna fria, så man kan dricka ett glas vin under tiden....;).Igår hade jag nämligen hunnit glömt fredagen!!
Vid sju åkte vi hem, såg en film och käkade kvällsmat hemma. Vi hade bröd från grannen att smaka på, så vi kokte ägg och gjorde slut på den sista kaviaren.
Grannen heter Josef och på förmiddagen igår ringde han och frågade om han fick låna lite mjöl av oss, hans räckte inte för att få ordning på degen. Vi fick fyra brödbullar tillbaks, och det kan vi gärna göra om, för brödet var jättegott.
Idag spelar Jerry golf, så jag ska nog ta en rikshaw bort till klubben och tillbringa några timmar till i en solstol. Ska ringa Jackie också, en tjej vi träffade på Bollywoodpartyt och fråga om hon vill med. Hon kanske jobbar söndagar, här är en del lediga fre-lör och andra lör-sön, så vi får väl se om hon kan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar