onsdag 24 oktober 2012

Godmorgon, eller god och god?

Nog känns champangen i huvudet idag. Men det var det verkligen värt för det var en fantastisk middag som jag sent ska glömma. :)

Annars igår gjorde vi lite av varje. På förmiddagen rörde vi oss runt i Kowloon för lite shopping. Jag köpte fyra vanliga t-shirts och gubben min hittade lite nya skjortor.
Efter en trevlig lunch med några av Jerrys kollegor tog vi tunnelbanan över till Hong Kong-sidan. Där tog vi oss upp till Soho via alla rulltrappor för att ta en eftermiddagsdrink innan det var dags att förbereda sej för middagen. Vi hittade en mysig bar där det fick bli öl till gubben och vin till mej.

På hemvägen tog vi en extra runda i Soho. Det var roligt att följa aktiviteten på en kinesisk marknad en stund.
På vägen mot tunnelbanan passerade vi också Abercrombie`s butik i Hong Kong. Abercrombie är en klädkedja som marknadsför sej med hjälp av halvnakna snygga pojkar i butiken. När invigningen var för något år sen fanns där tydligen ett hundratal snyggingar från USA att beskåda. Tjejerna var enligt historier vi fått berättade helt galna och fullt kaos utbröt runt butiken. Nu fanns där bara en snygg pojke, men det räckte så gott för att få händerna på en kvinna i sina bästa år att skaka så kortet blev alldeles suddigt. O lalala!! ;)
Nu återstår bara en dag i Hongkong. Sent ikväll far vi hem till Istanbul igen. Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar