onsdag 23 mars 2011

Torsdag morgon!

Börjar alltid med promenad för min del och banglalektion för Elins del. Idag gjorde vi Nisha, Elins lärare väldigt glad.
Förra veckan köpte jag fel hudkräm, jag valde av misstag en med blekmedel, som är det allra vanligaste här i Bangla. Vi vill inte ha den och jag orkade bara inte åka för att byta den.
Det skulle ju gärna kunna bli lite pinsamt att ge bort hudkräm med blekmedel till en bengal, så vi ställde helt sonika flaskan på bordet till Nisha skulle komma. Nisha brukar alltid visa stort intresse för allt.
-Oh, vilka vackra armband, såna skulle min dotter vilja ha! Och vilken snygg tröja ...
-Vilka goda halstabletter!
En gång åt hon upp en hel påse på en timme, som jag glömt framme på bordet. Ett halvt paket tuggummi har också gått åt, men bara ett halvt. ;)
Reaktionen lät inte vänta på sej idag eller.
-Jag är så torr i skinnet. Jag skulle verkligen behöva lite hudkräm!
Flaskan bytte ägare, och alla blev såå glada och nöjda. Hon är härlig hon!! :)

Åter till min lilla utflykt igår. Först åkte jag rikshaw ner till Gulshan 1. Därifrån promenerade jag över till Badda och vidare mot Malibag. Jag passerade platsen där jag var på boskapsmarknaden i höstas och vandrade vidare i ytterligare en halvtimme. Vid TV-huset rann svetten och jag bestämde mej för att ta rikshaw tillbaks till Gulshan. Vi åkte genom ett för mej alldeles nytt område. Jag tog lite bilder som alla blev suddiga, det är rätt skumpigt i en rikshaw nämligen. Nu funderar jag på att återvända till fots för att fota lite, kanske redan under eftermiddagen. Men först ska korten från det sista besöket hos Iman framkallas och ges till Iman tilsammans med alla matlådor.
Här kommer några bilder från igår, dom flesta blev bedrövliga för ljuset var för skarpt, men här kommer två som är rätt roliga i varje fall. Motivet är på samma rikshaw, ett framifrån och ett bakifrån.
Hur många får det plats egentligen??

2 kommentarer:

  1. Nisha är ju för rolig.
    Vilka roliga richawbilder, snacka om armstyrka på grabben som sitter därbak :)

    SvaraRadera
  2. Kanske kan man kalla det uppvärmning inför spelet dom verkar ha planerat! :)
    Imorgonbitti....mot BHUTAN!

    SvaraRadera