söndag 20 mars 2011

21 mars...

...och idag är det precis två månader kvar till vi lämnar Bangladesh, förmodligen för alltid. Framtiden är planerad och efter en lång mellanlandning i Sverige drar gubben och jag vidare på nya äventyr, än så länge hemliga dock. Denna gång blir båda våra döttrar kvar i Sverige. Hanna fortsätter som vanligt med sin Patrik och Elin har bestämt sej för att påbörja en högskoleutbildning till hösten.
Helgen har varit bra. I lördags shoppade jag massor av tyg på New Market, både till inredning och klänningar. Friaren lyste tack och lov med sin frånvaro. Under tiden vi var där spelades det cricket Bangladesh-Sydafrika.
En kille kunde i varje fall slita sej från TV:n och ge oss lite hjälp.;)

Kan också meddela att Bangla fick storstryk och är nu, tråkigt nog, ute ur turneringen.
Tyg ska ju också användas till något, så igår tog hela tjejgänget en tur till skräddaren för att både prova och sätta nya alster i produktion. Jag beställde två klänningar och två kjolar, som ska provas söndag om fjorton dagar. Ska bli spännande att se om den ena bara blir ett stort blommigt elände, eller helt ok. (Det på bilden i läckert djurmönster är alltså inte mitt.)
Efter skräddaren blev vi så trötta i fötterna, så det var inte helt fel att bege sej till klubben med en timmes fotmassage bokad och därefter middag. Så skönt!

2 kommentarer:

 1. Hallåj Vännen!!
  YÄÄÄYYY!!!!Om två månader så kan vi vina och skvallra......Dock blir jag ju väldigt nyfiken på vad herr och fru Wiklund ska ut på för äventyr men jag antar att jag får reda på det så småning om.......Men nyfiken som sjutton är jag ;-)
  Ha det nu jätte bäst och njut av det du har kvar av ditt lyx liv i bangla ;-)
  Massor av kramizar Fru W

  SvaraRadera
 2. Många är dom nyfikna just nu....du får hålla ut nån månad till!
  Längtar hem! Ska bli sååå kul att ses igen! :)
  Varm kram

  SvaraRadera