onsdag 11 augusti 2010

2 dagar kvar....

Torsdag och fredag är det som återstår i Sverige för den här gången. Som vanligt hetsar jag upp mej över allt som ska göras innan vi åker och blir verkligen jättestressad. Nu blev jag tvungen att lugna ner mej, för att istället för att tömma kylskåpet får jag nu fylla på det. Imorgon får vi nämligen två nattgäster, bla en av mina favvogubbar, Molle. Det ska bli väldigt trevligt och kanske blir han skyldig oss en övernattning i Östersund nån gång nästa sommar.
Sen får det bli full fart på fredag. Det mesta som ska göras kan egentligen inte göras förrän då i varje fall och nu får jag ju annat att tänka på till det är dags.
Ju äldre jag blir börjar jag också ta saker med lite mer ro. Efter 44 år har jag hunnit lärt mej att det mesta ordnar sej till slut. Det är en skön kunskap. Vet däremot inte om gubben tycker jag är riktigt färdiglärd än.
Igår fyllde jag alltså 44 år, ojdå!!! Det blev ett trevligt kalas med släkten samlad kring en smörgås tårta. Jag fick massor av fina presenter. En ängel till samlingen, presentkort på Åhlens som idag förvandlats till pocketböcker att ta med till Bangla. Av ungarna fick Jerry och jag, han fyller också snart, dvd boxen På solsidan. Den åker också ner i resväskan.
Ett inlägg till ska jag nog fixa till innan avresan. Det här slutar jag med några bilder från Gripsholms värdshus.


På återseende.....om ni har lust!!!

3 kommentarer:

  1. GRATTIS I EFTERSKOTT!!!!!!!
    Hoppas du får några sköna sista dagar för den här gången.Kommer att sakna dig .....
    Stora grattis kramar i efterskott och du får skicka några vidare i förskott till maken.....;-)
    Ha det nu så jätte bäst
    Bamse kramar Fru W

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott!
    Har kollat ormen och läst om er härliga helg i Mariefred. Hoppas er resa går bra och att det inte är alltför oroligt när ni kommer "hem".
    Ha det riktig bra önskar familjen Larsson

    SvaraRadera
  3. Vill bara säga att jag kommer att sakna er och Sverige. Nyköping kommer alltid att vara mitt hem på jorden!
    Ha det gott! Vidare rapporter kommer!
    Kram till tanter, gubbar, ungar, hundar o katter. Kaniner och guppies icke att förglömma!!
    Cissi

    SvaraRadera