torsdag 3 december 2009

Sista delen om Sunderbarn

Först kommer en bild på en av krokodilerna vi såg första dagen, inget att ta en simtur med precis. Dom är rätt stora!

Här är den guide, som jag tyckte bäst om. Han missade nästan inte nånting och han var otroligt kunnig, dessutom var han helt "rökfri"!

Sista kvällen på däck i Sunderbarn blev lite extra spännande. Dom flesta var trötta, så Elin och jag gick upp på däck till våra soffor redan vid halv elva. Strax efter blev det ett väldigt liv i skogen. Ett avgrundsmorrande och ett mindre djur som skrek. Vi hörde en tiger, som slog ett byte. En mäktig upplevelse!
Vi rusade ner till pokergänget i förhytten och meddelade stolta att vi hört en tiger. Ingen trodde på oss, men nästa dag fick vi det bekräftat. Vi såg ingen tiger, men vi hörde en och det räckte för mej!


Nu har vi alltså varit hemma i Dhaka några dagar igen, och här går livet sin gilla gång. Ikväll ska vi iväg och äta sill och potäter hos Molle, Anders åker snart hem till Zambia och det måste ju firas :). Och imorgon går årets största fest av stapeln..den stora tennisfesten! På dagen spelas finalerna på amerikanska klubben. En av tränarna har gått till final, så den ska vi se halv nio samtidigt som vi äter frukostbuffé. Nordics A-lag, som också gick till final, spelar på eftermiddagen och då ska vi såklart vara där och heja. Ska bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar