fredag 11 december 2009

Jaha, tjohej, nu är klockan strax två i Bangladesh och jag vill så gärna redovisa lite om kvällen. Först tog vi ett sista farväl av framförallt Anders. Han har jobbat i Bangla i två år, och åker nu vidare till Zambia. Tar vi oss inte dit kommer vi nog aldrig att träffas igen, och det är sorgligt för Anders är verkligen en kul "gubbe" (hoppas han inte läser det här), och jag gillar han mycket. Viktor ska också lämna Bangla, men på samma flyg som Elin och mej, så han kommer vi att säga hejdå till imorgon. Det allra bästa var att båda gubbarna fick en banglaflagga och varsitt pannband med sej hem. Anders blev särskilt glad för han verkligen " älskar" Bangladesh. Och varför dom fick så fina presenter, just nu säljs det flaggor och såna grejor hej vilt i Dhaka för det är "The independence day" i nästa vecka.

Sen blev det middag hos Malin, med en himla massa go´mat och trevligt sällskap. Sent blev det, som sagt...tur vi inte flyger förrän imorgon kväll! Kanske hinner man både packa och återhämta sej efter ännu en festlig kväll i Dhaka.
Alla "partygirls" därhemma har tur på onsdag, för led jag inte av jetlag och låg sex timmar före er skulle ni inte ha en chans på onsdag. Ses då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar