söndag 13 december 2009

I Sverige igen!

Hemresan gick bra! Vi var en timme sena till Doha, så det blev snabbshopping i taxfreen, vi hade bara 50 min på oss! På Arlanda landade vi i tid, och mamma och pappa hade timat så bra att när vi kom ut ur ankomsthallen svängde dom in på parkeringen. Det blev ett kärt återseende med glögg och pepparkakor!
Kvart över åtta var vi hemma i Nyköping, där en riktig brakfrukost väntade. Det var så härligt att träffa Hanna igen efter tre långa månader. Hon hade verkligen fixat och donat till frukosten, leverpastej, prickig korv och saltgurka bl a. Elins kompisar kom också och gjorde oss sällskap.
Sen gav jag mej faktiskt ut att kratta, fast snön ligger på en stor del av tomten. Nu vid två fick jag ge mej, för kratta när det snöar är för mycket för mej till och med. Nu är i varje fall det värsta suget efter frisk svensk luft och trädgårdsarbete tillfredställt. Efter 3 timmar ute är tårna som isbitar, i brådskan glömde jag sockorna i gummistövlarna, och näsan är illröd. Kalla, friska, härliga Sverige!!
Nu ska vi boa in oss riktigt ordentligt, tända lite ljus, umgås med Jerrys föräldrar, glo lite på tv och bara mysa i soffhörnet under yllefilten. Om "barna" kommer hem snart vill säga. Elin verkar ha svårt att slita sej från McDonalds!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar