söndag 17 februari 2013

Helkväll!

Fredagen blev verkligen en helkväll. Först blev det en fördrink tillsammans med några svenska grannar och sen go´middag på Kasabim. Därefter taxi till Babylon där vi tog en drink i discodunket medan vi väntade på Karin Park. Det var ett tag sen vi var på ett liknande ställe och inte kan jag minnas att basen dunkade så i kroppen och att discolamporna blinkar så hiskeligt att man nästan vill blunda. Mmmm, kanske har jag lagt av mej lite!!??

Karin Parks framträdande var bra och efter showen fick vi faktiskt komma bakom scenen och prata med henne en stund. En av svenskarna som var med och kollade kommer nämligen från samma "by" i Dalarna som Karin Park och en annan av svenskarna som var med är en härlig och väldigt envis kvinna och lyckades övertala vakten att släppa in oss tre bakom scenen. Vi var faktiskt där så länge att gubben trodde jag rymt med en turkisk discokung. ;)

Efter en promenad hem blev det en liten eftersläckare hos oss. Vid fem-tiden på morgonen gick alla hem till sej....där kan man snacka sen kväll.

Och igår.........igår kände jag mej om möjligt ännu äldre än vad jag gjorde på discot. Hua! ;) Hej!

2 kommentarer:

  1. Låter som en härlig kväll! Var tvungen att leta upp denna tjej på Spotify. Har inte hört talas om henne tidigare...

    /Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Hejsan! I Norge är Karin Park mer känd än i Sverige och tydligen har hon skrivit Norges bidrag till Eurovision Song Contest. Ska bli spännande att höra!
    Kram

    SvaraRadera