lördag 2 februari 2013

Åter igen!

Som ni vet har jag varit tillbaka i Istanbul några veckor. Jag blev lite fördröjd i Sverige på grund av en ettrig attack från vinterkräksjukan. Den 15:e februari var jag gott och väl frisk igen och planet med mej lyfte mot gubben som redan varit några veckor i Istanbul.

Egentligen hade jag faktiskt tänkt lägga ner bloggen en gång för alla, men vem kan med stolthet sluta ett flera år långt bloggande med en bild på en gammal disktrasa? Inte jag i varje fall.

Sen jag kom till Istanbul har jag också undrat och funderat över vad jag ska göra med alla bilder jag tar under mina promenader. Som sagt, bloggens betydelse har omvärderats och här är jag igen.

Börjar väl med lite bilder från veckorna som gått. Så mycket har inte blivit gjort, men ett marknadsbesök kunde jag inte hålla mej borta ifrån, såklart med kameran i högsta hugg.
En vacker vårdag blev det också en promenad längs den gamla stadsmuren. Det var en trevlig tur ända till jag mötte en man som trodde jag var en katt och gärna ville göra små kattungar med mej. Ett tillfälle där jag verkligen uppskattade att vara född till människa! ;)
Den här veckan har gubben min varit hemma med en rejäl förkylning. Ett tag trodde jag att jag skulle bli sjuk själv också. Ingenting har blivit gjort, men nu känner sej gubben tillräckligt återställd för lite äventyr igen. Imorgon, om vädret tillåter, ska vi bege oss till Yedikule för att besöka De sju tornens fästning. Rapport kommer!

Avslutar med en bild jag tog från vår balkong igårkväll.
Ha en skön fortsättning på helgen!

2 kommentarer:

  1. Nej, nej du får INTE sluta blogga! Jag har ju redan saknat dig när nu varit "borta" så länge! Älskar att läsa om ditt liv i Istanbul (och när du är i Sverige) och titta på dina vackra bilder!

    Skönt att du mår bra nu och VÄLKOMMEN tillbaka!

    SvaraRadera