tisdag 21 september 2010

Sjukstuga!

Jerry ser idag ut som en boxare som gått 10 ronder......och förlorat. Inte ett dugg bättre än igår med andra ord. Elins ögon är bättre, halsen däremot är sämre. T o m kocken behöver en pall för att orka skala potatis, och städa orkar han inte alls än så länge.
Själv flydde jag några timmar igen idag på förmiddagen. Först blev det en tur till klubben där jag bland annat kollade att bibblan var iordning. Sen tog jag en tur för att leta upp Plans kontor här i Dhaka. På söndag ska vi nämligen dit på morgonen och sen vidare ut för att besöka vårt fadderbarn Shakil i hans by. Håller just på att kolla upp vad vi kan ha med oss utan att väcka ont blod någonstans. Förhoppningsvis får jag besked via mail, så jag kan smita sjukstugan några timmar till på eftermiddagen för att handla bollar, hopprep och andra grejer till skolan i byn.
Helst skulle jag vilja deppa ihop och dra täcket över huvudet en stund. Men eftersom hela huset är fullt av ac-reperatörer igen är det helt omöjligt. Just nu myllrar dom runt i hela lägehheten och varenda sovrum är ockuperat. En sak har dom i varje fall lyckats konstatera på en timme och det är att den nya ac:n, den med fjärrkontrollen, måste bytas ut mot ännu en ny. Dom andra ac:na genomgår just nu bara service för dom läcker vatten och blåser varm luft istället för kall.
Ibland blir det bättre efter service........och ibland blir det sämre! Den här gången hoppas jag verkligen att det blir till det bättre!!
Banglabrytet är nära!

4 kommentarer:

  1. ojojoj......
    Ja då ser jerry ut som i sina ungdomsdagar då när han höll på med boxning.....
    Nej hoppas de kryar på sig snrt.
    HA det jätte bäst själv ska jag åka och arbeta.
    Kramizar Fru W

    SvaraRadera
  2. Jo du, försökte övetala honom att vara med på bild, men det ville han INTE!
    Jobba gott!!
    Stor kram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Hittade du till Plan? Vet att jag har åkt förbi dem, har en minnesbild av deras logga på ett ganska sjavig vit byggnad... Dessvärre minns jag inte vart det låg...
    Hoppas familjen blir 100% friska snart! Du får hälsa dem :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jo, jag hittade! Snett bakom Westin på väg 35, så det blir nära och bra på söndag.
    Hälsningen är framförd!!
    Kram :)

    SvaraRadera