fredag 16 oktober 2009

"Gubbmiddagen" avlöpte väl, även fast en del nästan hamnade i "plättkoma". Är man närmre 70 än 65, så är man förlåten. Dom äldre männen lyckades var efter kvällen avlöpte tom göra Elin generad. Hon har förresten spelat in en film med sin kamera, och planerar att lägga ut den på "youtube" som "Dirty Harry in Dhaka"! Håll koll!

Fredagen började tidigt med frukostbuffé på Westin, stans finaste hotell. Måste säga att det kostade skjortan, och eftersom jag var lite däven efter gårdagen var det knappt värt pengarna. Det var däremot sällskapet....Malin, Anna-Lena, Annika och Elin. Sen blev det lite shopping och därefter en häftig kväll......
...nu har klockan hunnit bli ett på fredagnatten i Bangladesh. Kvällens party är nyss avslutat. En mysig tillställning med Malin och hennes väninna Anna-Lena från Sverige. Fördrink hemma hos oss, hummer på Spitfire och sen en "efterdrink" hos oss igen. Kunde jag skulle jag kalla det efterfest, men underlaget är just nu rätt dåligt i Bangladesh. Alla "expats" ungar har skollov den här veckan, så Bangladesh är fullkomligt tömt på "vita" den här veckan. Dom är i Thailand, Kambodja, Japan och gud vet var !! Kul har vi haft i varje fall, otroligt kul. "Stackars" Jerry med så många tjejer omkring sej.
Jag tror jag missbrukar siuationstecken,eller???;) Kanske blir man mer benägen att använda situationstecken när man har druckit vin.??? Svara på den om ni kan!

2 kommentarer:

  1. Ja du inte tror jag det går någon nöd på Jerry i alla flickors sällskap.....;-)
    Kul verkar ni ha haft:-)
    Vi får ta en riktig tjej kväll när du kommer hem till goa svedala till jul.....med mkt vin och KROGEN efter allt övande i bangla kke även tant CISSI orkar ;-))))))
    Kram fru W

    SvaraRadera
  2. Jag håller på att förvandlads till ett riktigt partylejon, så lite nattsudd vid jul ska jag säkert orka med!!;)
    Kram Cissi

    SvaraRadera