tisdag 6 oktober 2009

Tisdag 6 oktober

Idag har vi gjort massor, så kul. Även fast vi har en fin lägenhet måste man ut och göra saker. Imorse tog vi rikshaw till ett spa jag bara hört talas om, för att ta varm oljemassage i håret. Det var inte så dumt....Nelo´s kommer jag nog att besöka fler gånger. Nyfönade och fina i håret gick vi till Weawers för att beställa gardiner och överkast till Elins rum. Elin valde tyg till gardinerna och sen designade hon ett eget överkast med lite gardintyg och sen ett svart tyg, som botten. Det kommer att bli jättesnyggt och nu väntar vi på hemleveransen, som blir på lördag efter klockan 10.00. Kanske kan det bli ett före och efter kort!!!
Lunch på klubben och ikväll fick Kamal jobba, för vi var på Koreana och käkade: Koreansk mat som wookas direkt på bordet är verkligen inte dumt! Nu börjar det bli läggdags! Det har varit en ovanligt händelserik dag i Dhaka.
Zzzzzzzzzz!

2 kommentarer:

  1. låter urmysigt....... hoppas magarna klarar sig:-)))))) här har det just blåst upp till halvstorm o ska regna hela natten i hela sverige men det är väl inget med era mått mätt....... ha det fortsatt gott!!!! :-) mia

    SvaraRadera
  2. Halloj Mia! Inte kul att höra om vädret i Sverige. Här regnar det mycket just nu, regnet från Indien är på väg hit enligt BBC, få se hur blött det blir den här gången.
    Ha det gott!!! Kram Cissi :)

    SvaraRadera