måndag 26 oktober 2009

Rikshaw till Gulshan 1 marknaden

På måndag förmiddag bestämde Elin och jag oss för att ta en rikshaw till Gulshan ett. Vi har aldrig åkt rikshaw så långt så det var ett litet äventyr. Men allt gick bra och vi kom säkert både dit och hem igen. Vi åt också lunch på en trevlig restaurang och så hittade vi en våning i ett höghus med lite västerlänskt stuk på kläderna. Vi kommer nog att åka dit fler gånger.
Här kommer några kort från utsidan på marknaden......skoputsare på rad.
Efter en dusch, det är fortfarande rätt varmt, så blev det fotmassage på klubben. Vi var ju tvungna att testa nya spat, så vi bokade tiden redan på invigningen. Det var riktigt gott faktiskt. Jag åkte hem efter massagen, medan Elin stannade kvar och umgicks med Nanna lite.
Sen blev det panik!! Elins skräddare ringde nämligen och sa att klänningarna var färdiga för provning, och då blev det riktigt bråttom. Nu blev det rikshaw till Barhidara med en farlig fart. Vi hann dit och klänningarna blev kanon fina, lite ändringar behövde göras på den ena. Jag tog kort, men har blivit förbjuden av Elin att visa bilder förrän dom är helt färdiga på onsdag. Se om vi hinner hämta dom imorgon, vi ska ju på utflykt då. Kort kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar