fredag 9 oktober 2009

Fredag i Dhaka!

Idag på förmiddagen gick Elin och jag min vanliga promenad. Elin tog med sej vår nyinköpta systemkamera och tog lite kort. Först mötte vi lite ungar, som Elin tog kort på och när vi kom hem till vårt hus igen höll två killar på att slakta hönor precis utanför vår grind. Det är inte riktigt som hemma här i Bangladesh.

Partyt ikväll var skitkul. Mycket margaritas, god mat och mycket dans. Och en hel massa trevliga människor från alla möjliga olika länder. Jag tror inte att det är sant att jag verkligen är här och upplever allt mellan lyx och medeltid. Slakten av hönorna var otäck för konstigt nog skar dom av benen på dom innan dom hade av huvudet. Dom sprattlade verkligen!! Nu mår jag illa igen, vet inte om det beror på att känslan när man såg hönsen kom tillbaks, eller om det är alla margaritas. Både och kanske!!
God natt alla vänner hemma i Sverige.

2 kommentarer:

  1. Hej igen!!!! det är säkert både och cissi...... mest hönerna tror jag.... hehe ni verkar ju ha det riktigt bra trots allt!!!!!! har ni köpt kameran i sverige eller bangla???? kan man köpa sådant där också???? som fungerar bra hemma här oxå....har ni klarat er från oväder osånt???? kram Mia H

    SvaraRadera
  2. Jag har det så bra, så jag nästan skäms. Regntiden verkar också vara över och vädret har blivit bättre.
    Kameran köpte vi i Malasiya, där finns det jättemycket elektronik av alla de slag, ett riktigt shoppingparadis!!!
    Kram från Cissi

    SvaraRadera