onsdag 14 september 2011

Godmorgon!

Hamnen har under natten fyllts på med en ännu större båt och dom är redan igång och spelar musik. Aja, det vet jag ju att när jag är ute och kryssar orkar jag hur mycket som helst, åtminstone ett dygn. Sen måste jag vila....minst en vecka.
Här kommer en "begärd" bild på utsikten under dagen. Kan också passa på att det tacka för kommentarerna. Hoppas ni också har det bra!!

Hemlängtan har också blivit lite mindre. Jag pratade med nästan alla där hemma igår via skype, msn och allt som stog till buds. Livet verkar gå sin gilla gång i Sverige utom då för Elin som har lika mycket nytt omkring sej som jag eftersom hon flyttat till Gävle och börjat studera. Det som är väldigt kul för henne är att hon fått tag på ett andrahandskontrakt på en etta närmre skolan. Snart ska hon flytta igen! Jag önskar jag kunde vara där och hjälpa till......men vet ni vad hon säger!? "Jag klarar det själv, mamma med hjälp av kompisarna. Nu tror jag hon blivit stor på riktigt den lilla tösen".
Sen har vi då en ny dag idag. Även fast jag är lite nervös tänker jag ge mej av till IKEA för att handla dom där fåtöljerna innan jag blir tokig här.
Först ska jag hitta till taxistationen, sen ska jag förklara var jag vill åka, sen ska jag handla och ordna hemkörningen och sen, sen ska jag hitta hem igen också.
Hepp!!

1 kommentar:

 1. Hallåj!!!!
  Verkar som om lyxhustrun har det bra där borta i turket ;-))))
  vad skönt för Elin att det verkar ordna till sig.....Härligt att få bo HELT själv ju;-)
  Bra kvinna reder sig själv du/ni har uppfostrat henne väl ;-))
  Ha det så gott och ta hand om dig
  Massor av kramizar från Fru W

  SvaraRadera