fredag 16 september 2011

Fredag i Istanbul

Så var då arbetsveckan snart slut för den här gången. Gubben är bara ledig till söndagkväll då han ger sej iväg på nästa affärsresa. Så vi ska passa på att njuta av helgen så mycket vi kan med god mat och tid som vi spenderar hur vi vill.
Igår kväll gick vi till "grannen" och åt middag. Vi bor nämligen granne med en väligt trevlig restaurang, White Mill. Den är så trevlig, så man måste boka bord om man vill äta där. Igår hade vi tur och kunde i varje fall sitta vid ett av borden som syns på bilden, som är tagen från ett av våra gästrum.

Idag har jag mest varit hemma och väntat på IKEA igen. Det ringde på porttelefonen redan vid elva och jag blev så glad, öppnade dörren åt dom och stog sen i lägenhetsdörren och väntade på mina fina fåtöljer. Men se det var inte IKEA utan en stackars grabb, som skulle läsa av vattenmätarna utanför varje lägenhet. Han undrade nog? Och tyckte säkert jag var helkorkad som stod där och glodde.
En timme senare ringde IKEA och pratade turkiska en stund innan jag fick stopp på henne.
-"IKEA", var det enda hon sa då!
-Yes, I have ordered delivering today! When are you comming?
-Mmmmmmm......
-What time?
-Mmmmmmmm.....
-Clock?
-Mmmmmmm......four....mmmm.....five
-Are you comming at four a clock?
-I don´t know, but today.
Jo, som sagt får väl se om det blir "today"!!??
Och ett litet PS: Kul att läsa era kommentarer. Tyvärr kan jag fortfarande inte svara på dom, så jag är inte sur om ni nu tror det. Nä, tvärtom är jag alldeles ovanligt glad idag! :)
Ha en trevlig helg alla!!!

1 kommentar:

  1. hoppas ni fått era stolar ! ha en bra helg ni också kramar PoB

    SvaraRadera