söndag 1 januari 2012

2012 är här

Helgerna har gått fort och varit fantastiskt trevliga. Julafton var vi hemma hos oss med båda barnen och svärföräldrarna. Och faktiskt vann min alldeles egenhändigt valda gran allas gillande. T o m mor och far erkände att den var snyggare än deras, och det vill inte säga lite det!! :)
På juldagen blev det middag i Lundaskog som vanligt. Annars brukar "ungarna" vara med, men i år svek dom oss gamlingar för middag och party på en av stans nattklubbar. Vid tio-tiden fick vi för oss att jävlas lite med dom, så den som är bäst på att jävlas i familjen, vilken självklart är gubben, ringde upp ena dotter´n och påstod att vi stog utanför i kö utan att kunna komma in. "Ungarna" gick på buset och skulle omedelbart bege sej till vakten och minsann se till att alla vi gamlingar kom in. Ungarna lugnade ner sej när dom efter mycket om och men förstod att vi fortfarande var kvar i Lundaskog.
Morfar och farfar däremot kom med små inlägg resten av kvällen. "Ja, men va sjutton då! Ska vi inte dra på krogen?"
I mellandagarna köpte vi säng och inredde vårt "nya" sovrum. Det blev så fint så. Och eftersom rummet mycket väl räckte till har vi nu beslutat att riva en vägg och öppna upp övervåningen till ett stort allrum. Ska bli kul att ta itu med nästa gång jag kommer till Sverige.
Igår var det då nyårsafton som blev en fantastisk kväll hemma hos några av våra allra bästa vänner. God mat, många glada skratt och stor vinst för oss tjejer i wist. Hur det gick i plump får förbli en hemlighet. Men tro för jösse namn inte att det var jag som fick stryk! ;)
Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar