tisdag 27 mars 2012

Det osar bränt!

Hissen i vårt hus har under en tid varit under all kritik. Eller värre ändå!! Egentligen har den väl aldrig känts helt trygg, men på senare tid har det bara blivit värre och värre. Senast i måndags blev det tvärstopp mellan två våningar samtidigt som lampan slocknade. Då vill det till att ha is i magen!
Vi har inte heller kunnat åka till tredje våningen där vi bor, utan vi har fått åka till fjärde våningen för att där trycka på knapp nummer tre. Ja, det har faktiskt gått och lurat hisskrället om man varit tillräckligt modig och inte lider av hissfobi!!
Hur som helst håller dom idag på att laga hissen med hjälp av en gigantisk svets, klubbor och bräckjärn. Det bankas och det slås, gnistorna yr och det osar bränt i hela huset!
Efter tiden i Bangladesh har jag lärt mej att när hantverkare är i farten kan det gå precis hur som helst, så helt trygg känner jag mej inte här på tredje våningen.

Det kommer att bli riktigt skönt att snart ge sej av på styrelsemöte med Sweorna. Kan bara hoppas att huset står kvar när jag kommer tillbaka ikväll. ;)
Sen får det nog bli trapporna ett tag, för som sagt: hantverkare litar jag INTE på! Inte här eller i Bangladesh i varje fall!
Kram från Susam Sokak, Istanbul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar