tisdag 4 oktober 2011

Hamam-Turkiskt bad

Reperatören kom före lunch och konstaterade att varmvattenberederaren behöver bytas ut. Det blev inget vin till lyxhustrun utan istället blev det hamam, turkiskt bad på eftermiddagen.

Jag valde badet nära oss. Det är bara öppet för damer på dagtid och eftersom det var mitt första besök kändes det bra. Tänk att virra bort sej och helt plötsligt stå öga mot öga med en naken turk!

Det var bara att kliva på, ner i det något "antika" badet. Jag fick nästan omedelbart en chock! Jag möttes av en "rejäl" kvinna i bara ett par utkänta bikinibrallor. Jag blev anvisad en badhytt där jag kunde byta om till bikini och ett par rosa, väldigt söta foppasandaler.
Försiktigt öppnade jag dörren med min minimala haman handuk runt mej bara för att upptäcka att personalen hade förstärkts med ytterligare en bastant kvinna, som helt sonika tog mej i näven och ledde in mej för bad.
Tack och lov var det redan två andra gäster i badet, kändes lite tryggare på nått vis. Jag slog mej världsvant ner på stenkanten och plötsligt får jag en hel balja vatten hälld över mej. Andra chocken!
Sen blev det lugnare och jag kunde själv sitta och ösa vatten från min tilldelade lilla ho över mej med hjälp av en mindre balja funderande över vad jag gett mej in på.
Så var det då dags för behandlingen. Baderskan slog näven i marmorhällen mitt på golvet så vattnet stänkte. Gesten gick inte att missförstå, så det var bara att snällt lyda och lägga upp sej på det varma bordet. Ja, lägga upp sej! Så kändes det lite faktiskt eftersom dom knyckt min bikiniöverdel, brallorna fick jag efter hård kamp behålla. ;)
Sen började skrubbningen från huvud till fot. Det var rätt ok om än något burdust.
Sen blev jag uppställd på golvet och avsköljd all smuts med hjälp av en balja.
Efter fem minuters vila där jag själv satt och öste vatten över mej var det då dags för massagen. Där blev jag inlöddrad med en väldoftande tvål av nått slag och masserad från topp till tå. Jag blev så hal att hon fick hålla ett stadigt tag i mej för att jag inte skulle fara av bordet. Vilken syn jag måste varit!!
Och sen upp! Den här gången fick jag sitta för jag kunde inte stå på min snorhala fötter.
Sen blev det avsköljning igen . Hon hällde och hällde och med skum över både näsa och mun trodde jag att jag skulle drunkna vilket fick till följd att jag började fnittra så där hysteriskt som bara tjejer ( och en del killar ) kan. Förstod jag turkiska hade jag nog hört...."fullständigt galen", men jag kunde liksom inte hejda mej.
Efter ombyte, skinande ren och väldigt len vinglade jag hemåt på något ostadiga ben.
Men mej skrämmer dom inte så lätt, det kommer att bli fler gånger!! :)
Nu är det onsdagmorgon och här sitter jag nu igen och väntar på att dom ska komma och byta vattenberedaren. Och ja, jag har ju faktiskt ett glas vin innestående. ;)

2 kommentarer:

 1. Turkbadet tror jag att vi tar och SKITER i
  PoB

  SvaraRadera
 2. Hallåj Bruden!!
  Skrattar så tårarna sprutar här hemma...ser dig framför mig......;-)
  Men nog är det fantastiskt hur ren man blir;-)
  TA hand om dig nu så ses vi snart :-)

  Massor av kramisar från ett regnigt oxle
  //Fru W

  SvaraRadera